leendő
partnereinknek

Hírek

„Sajtból van a hold…”

2018.06.06

Ma még nincs olyan élelmiszer, szuperétel (superfood), amely minden tápanyagot megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazna, amire a szervezetnek szüksége van.

Szakmai konferencián jártunk

2018.06.06

Sok szálon kötődünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségéhez (MDOSZ): most a Szövetség szakmai konferenciáján jártunk.

A GYERE® Program záró rendezvényét támogattunk

2018.06.01

A GYERE® – Gyermekek Egészsége Program a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) projektje, amely révén hazánk is csatlakozott a gyermekkori elhízást megelőző nemzetközi EPODE kez...

A sajt helye az egészséges táplálkozásban

2018.05.24

Az egészséges táplálkozás egyik mottója a változatosság. Ez érvényes az úgynevezett teljes értékű fehérjeforrásokra (húsok, húskészítmények, tej és tejtermékek, tojás, halak) is.

Kommandó a Szarvasi Mozzarellánál

2018.05.24

A Mozzarella Kommandó célbavette a környék sulijait.

A laktózérzékenyek melyik csoportjába tartozol?

2018.04.17

Elsődleges vagy másodlagos laktózérzékenynek számítasz? Ezt az intoleranciád kialakulása alapján szokás meghatározni.

Az első, magyar laktózmentes mozzarella

2018.04.17

Fontosnak tartottuk, hogy a laktózérzékeny vásárlóink is tudják fogyasztani mozzarellánkat.

Díjazták csomagolásunkat

2018.03.27

Szeletelt pizza mozzarelláink arculati megújulását egy szakmai zsűri is értékelte és arany minősítéssel jutalmazta.

Bisnode AAA minősítést kaptunk

2018.03.21

Bisnode AAA minősítésben részesül a Szarvasi Mozzarella Kft.

Sokak nagy ellenfele, a laktóz

2018.03.16

A laktóz, azaz tejcukor az emlősök tejének egy cukorkomponense. Az emberi testben a laktáz enzim a felelős a laktóz lebontásáért.