2018.08.22
Szinte érthetetlen miért alacsony a hazai felnőtt lakosság tej- és tejtermékfogyasztása, miközben csak sajtokból több száz féle közül válogathatunk. Talán pont a bőség zavara miatt nehezebb ...
2018.08.15
Július utolsó hétvégéjén került sor az új Lupa Beachen a FitBalance Beach Body rendezvényére, amely a testépítők és sportszeretők körében hagyományosan az egyik legjobban várt verseny és ren...
2018.08.15
Nem lehet elégszer ismételni: rosszul táplálkozik a magyar lakosság, holott van segítség!
2018.07.17
Az ókori görögök úgy tartották, hogy a sajt az istenek ajándéka. Aphrodité istennő sajtot és édességet kínált Odüsszeusznak és társainak.
2018.06.27
A Szarvasi Mozzarella volt a VII. SZIE Regatta főtámogatója. A már nagy hagyományokkal rendelkező nyári vízisport rendezvény június 22. és 24. között a Holt-Körös szarvasi szakaszán zajlott...
2018.06.25
Családi napot tartottunk június egyik napos szombatján. Igaz jött egy rövid zápor a mulatozó sokaságra, de ez sem akadályozott Bennünket abban, hogy estig együtt legyen a csapat.
2018.06.06
Sok szálon kötődünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségéhez (MDOSZ): most a Szövetség szakmai konferenciáján jártunk.
2018.06.06
Ma még nincs olyan élelmiszer, szuperétel (superfood), amely minden tápanyagot megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazna, amire a szervezetnek szüksége van.
2018.06.01
A GYERE® – Gyermekek Egészsége Program a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) projektje, amely révén hazánk is csatlakozott a gyermekkori elhízást megelőző nemzetközi EPODE kez...
2018.05.24
Az egészséges táplálkozás egyik mottója a változatosság. Ez érvényes az úgynevezett teljes értékű fehérjeforrásokra (húsok, húskészítmények, tej és tejtermékek, tojás, halak) is.
2018.04.17
Elsődleges vagy másodlagos laktózérzékenynek számítasz? Ezt az intoleranciád kialakulása alapján szokás meghatározni.
2018.04.17
Fontosnak tartottuk, hogy a laktózérzékeny vásárlóink is tudják fogyasztani mozzarellánkat.
2018.03.27
Szeletelt pizza mozzarelláink arculati megújulását egy szakmai zsűri is értékelte és arany minősítéssel jutalmazta.
2018.03.21
Bisnode AAA minősítésben részesül a Szarvasi Mozzarella Kft.
2018.03.16
A laktóz, azaz tejcukor az emlősök tejének egy cukorkomponense. Az emberi testben a laktáz enzim a felelős a laktóz lebontásáért.