leendő
partnereinknek

Hírek

Mozzerállával a kidolgozott izmokért?

2018.08.15

Július utolsó hétvégéjén került sor az új Lupa Beachen a FitBalance Beach Body rendezvényére, amely a testépítők és sportszeretők körében hagyományosan az egyik legjobban várt verseny és ren...

A sajt az egyik legjobb kalciumforrás

2018.08.15

Nem lehet elégszer ismételni: rosszul táplálkozik a magyar lakosság, holott van segítség!

Sajtos ötletek

2018.07.17

Az ókori görögök úgy tartották, hogy a sajt az istenek ajándéka. Aphrodité istennő sajtot és édességet kínált Odüsszeusznak és társainak.

SZIE Regatta 2018

2018.06.27

A Szarvasi Mozzarella volt a VII. SZIE Regatta főtámogatója. A már nagy hagyományokkal rendelkező nyári vízisport rendezvény június 22. és 24. között a Holt-Körös szarvasi szakaszán zajlott...

Családi nap a Szarvasi Mozzarellánál

2018.06.25

Családi napot tartottunk június egyik napos szombatján. Igaz jött egy rövid zápor a mulatozó sokaságra, de ez sem akadályozott Bennünket abban, hogy estig együtt legyen a csapat.

Szakmai konferencián jártunk

2018.06.06

Sok szálon kötődünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségéhez (MDOSZ): most a Szövetség szakmai konferenciáján jártunk.

„Sajtból van a hold…”

2018.06.06

Ma még nincs olyan élelmiszer, szuperétel (superfood), amely minden tápanyagot megfelelő mennyiségben és arányban tartalmazna, amire a szervezetnek szüksége van.

A GYERE® Program záró rendezvényét támogattunk

2018.06.01

A GYERE® – Gyermekek Egészsége Program a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) projektje, amely révén hazánk is csatlakozott a gyermekkori elhízást megelőző nemzetközi EPODE kez...

Kommandó a Szarvasi Mozzarellánál

2018.05.24

A Mozzarella Kommandó célbavette a környék sulijait.

A sajt helye az egészséges táplálkozásban

2018.05.24

Az egészséges táplálkozás egyik mottója a változatosság. Ez érvényes az úgynevezett teljes értékű fehérjeforrásokra (húsok, húskészítmények, tej és tejtermékek, tojás, halak) is.

A laktózérzékenyek melyik csoportjába tartozol?

2018.04.17

Elsődleges vagy másodlagos laktózérzékenynek számítasz? Ezt az intoleranciád kialakulása alapján szokás meghatározni.

Az első, magyar laktózmentes mozzarella

2018.04.17

Fontosnak tartottuk, hogy a laktózérzékeny vásárlóink is tudják fogyasztani mozzarellánkat.

Díjazták csomagolásunkat

2018.03.27

Szeletelt pizza mozzarelláink arculati megújulását egy szakmai zsűri is értékelte és arany minősítéssel jutalmazta.

Bisnode AAA minősítést kaptunk

2018.03.21

Bisnode AAA minősítésben részesül a Szarvasi Mozzarella Kft.

Sokak nagy ellenfele, a laktóz

2018.03.16

A laktóz, azaz tejcukor az emlősök tejének egy cukorkomponense. Az emberi testben a laktáz enzim a felelős a laktóz lebontásáért.