leendő
partnereinknek
Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelem

A Szarvasi Mozzarella Kft., mint a www.mozzarella.hu tulajdonosa és üzemeltetője kifejezetten kijelenti, hogy a webkatalógus rendszerén keresztül megszerzett adatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. rendelkezéseire.

A Szarvasi Mozzarella Kft. továbbá kijelenti azt is, hogy az oldalon keresztül árajánlatot kérő esetleges kereskedelmi partnereinek, valamint a nyereményjátékok céljából regisztráló/emailt küldő felhasználók személyes adatait minden esetben bizalmasan kezeli, és azt harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. A Szarvasi Mozzarella Kft. ezen személyes adatokat kizárólag szolgáltatásai működtetéséhez használja fel és tárolja. Amennyiben valamelyik illetékes hatóság, mely rendelkezik a szükséges jogkörrel, felszólítja a Szarvasi Mozzarella Kft. ezen adatok kiadására, akkor a Szarvasi Mozzarella Kft. ennek eleget tesz.

A Szarvasi Mozzarella Kft. adatkezelési irányelvei minden esetben összhangban vannak az éppen aktuális adatvédelemmel kapcsolatos jogszabályokkal.

Ezen hatályos jogszabályok a következők:

  1. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény);
  1. évi LXVI. törvény - a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
 • továbbá az ennek végrehajtásáról rendelkező 146/1993. (X. 26.) Korm. rendelet;
  1. évi XIX. törvény - a büntetőeljárásról (a továbbiakban Be.);
  1. évi CXIX. törvény - a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);
  1. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

További hírek

Ricotta – az egészséges és sokoldalú alapanyag

2020.03.23

Úgy néz ki, mint a túró, felhasználási köre a mascarponéhoz hasonló, és közben sajtnak hívjuk – mi az? A ricotta! Egy kicsi mindegyikből, de közben meg egyik sem.

Várd a húsvéti vendégeidet a Szarvasi Mozzarella finomságaival!

2020.03.23

A húsvétot talán azért várjuk a legtöbben, mert ez egy újabb alkalom arra, hogy összejöjjön ismét a család, hétfőn pedig a locsolkodás alkalmával a kedves ismerőseinket is viszontláthatjuk.