leendő
partnereinknek
Bisnode AAA minősítést kaptunk

Bisnode AAA minősítést kaptunk

A Bisnode Európa legelterjedtebb cégminősítő szolgáltatása, mely egy szakértők által kialakított rendszer alapján vizsgálja a vállalkozások pénzügyi stabilitását.

Hatalmas elismerésnek tartjuk, hogy a Bisnode szempontrendszere alapján cégünk a legjobbak között szerepelhet, a magyar cégek azon 9,82%-ba tartozunk, akik pénzügyileg szilár lábakon állnak. A tripla A tanúsítvánnyal bebizonyíthatjuk, hogy egy elismert, megbízható és hitelképes vállalat vagyunk, tehát a velünk kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Reméljük, hogy ügyfeleink, beszállítóink, leendő partnereink, munkavállalóink és fogyasztóink is velünk együtt örülnek és felénk irányuló bizalmukat ezzel csak tovább tudtuk fokozni.

tripla-a-header.png


További hírek

Ricotta – az egészséges és sokoldalú alapanyag

2020.03.23

Úgy néz ki, mint a túró, felhasználási köre a mascarponéhoz hasonló, és közben sajtnak hívjuk – mi az? A ricotta! Egy kicsi mindegyikből, de közben meg egyik sem.

Várd a húsvéti vendégeidet a Szarvasi Mozzarella finomságaival!

2020.03.23

A húsvétot talán azért várjuk a legtöbben, mert ez egy újabb alkalom arra, hogy összejöjjön ismét a család, hétfőn pedig a locsolkodás alkalmával a kedves ismerőseinket is viszontláthatjuk.