leendő
partnereinknek

kedves leendő
Partnereink!

Kiváló minőségű HORECA termékeinket nagyobb kiszerelésben biztosítjuk pizzériák, éttermek, szállodák, gyártó üzemek részére. A piaci igényekhez igazodva, folyamatos fejlesztések mellett többféle mozzarellát is kínálunk partnereinknek, hogy minden igénynek megfeleljünk és segítsük a különböző típusú pizzákat tökéletesen elkészíteni. Az Ön számára legmegfelelőbb mozzarella kiválasztásához mintát tudunk biztosítani, képviselőink az ország bármely pontján segítenek, hogy termékeinkről minden további információt megkapjon.

Fő célunknak tekintjük partnereink elégedettségét, hisszük, hogy ez a hosszú távú partnerkapcsolat záloga. Ennek érdekében kiemelt hangsúlyt fordítunk a vevőkiszolgálásra, kiemelt partnereink mellett a kisebb vásárlóinkat is legalább annyira fontosnak tartjuk, egyedi igényeiket szem előtt tartva.

Üzleti folyamataink kialakításában is a vevőközpontúságra törekszünk. Regisztrált vásárlóink rendeléseiket könnyedén és gyorsan leadhatják a számukra biztosított webfelületünkön vagy emailben. Kollégáink maximális figyelmet fordítanak a beérkezett rendelések pontos és hiánytalan, mindig az előre egyeztetett túranapokon történő kiszállítására. Megrendeléseik ellenértékét kiegyenlíthetik készpénzzel, bankkártyával vagy utalásos fizetéssel is.

Bízunk abban, és mindent megteszünk, hogy Ön is elégedett partnerünk legyen! Amennyiben további információra vagy segítségre van szüksége, kérjük keressen minket bizalommal a Kapcsolat menü pontban megadott elérhetőségeken.

Táblázatunkból megismerheti az általunk gyártott termékek logisztikai adatait.

Logisztikai adatok letöltése

Termékeink

viander termékek

elérhetőségünk

2040 Budaörs, gyár u. 2.
+36 20 772 3762
info@szarvasimozzarella.hu