leendő
partnereinknek
A GYERE® Program záró rendezvényét támogattunk

A GYERE® Program záró rendezvényét támogattunk

A GYERE® – Gyermekek Egészsége Program a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) projektje, amely révén hazánk is csatlakozott a gyermekkori elhízást megelőző nemzetközi EPODE kezdeményezéshez.

A szakmai szervezet által szervezett program egy-egy városban három éven keresztül működik, amelynek keretén belül a szövetség szakemberei az egészséges táplálkozásra tanítják a gyermekeket és egyúttal a szülőket, óvodapedagógusokat, tanárokat is megszólítják annak érdekében, hogy az összefogás által hatékony eredményeket érjen el.

Szerencs városában 2015-ben indult el a GYERE® Program és május 27-én került sor a három év befejeztével a zárórendezvény lebonyolítására.

Az eseményen több mint 1200 ember vett részt. A Szarvasi Mozzarella nagy örömmel lett a rendezvény egyik támogatója: a helyszíni nyereménysorsolás szerencsés nyertesei kapták a Szarvasi Mozzarella ajándékcsomagjait, valamint a résztvevők ehettek finomabbnál finomabb sajtokat, ugyanis a szendvicsekre is Szarvasi Mozzarella sajtok kerültek.


További hírek

5 kedvenc epres desszertünk

2023.05.12

Használd ki az eperszezont, készíts minél több epres desszertet. Mutatjuk a mi kedvenceinket.