leendő
partnereinknek
Családi nap a Szarvasi Mozzarellánál

Családi nap a Szarvasi Mozzarellánál

Egy napra együtt volt a mozzarellások apraja-nagyja.

Családi napot tartottunk június egyik napos szombatján. Igaz jött egy rövid zápor a mulatozó sokaságra, de ez sem akadályozott Bennünket abban, hogy estig együtt legyen a csapat.

A családi nap ötlete teljesen új kezdeményezés, ugyanis ehhez hasonló céges rendezvény még nem volt a Szarvasi Mozzarella több mint 25 éves történetében. A koncepció nagyon egyszerű volt: a cég vezetése szerette volna, ha van olyan rendezvény, ami mindenkiről szól, aki a mozzarellánál van. De tényleg mindenkiről, azaz a családtagokról is. Így került sor a családi nap megrendezésére.

A 134 dolgozóból összesen 100-an jöttek el, sokan családoson, ezáltal a teljes létszám 200 fő körül volt a rendezvényen. Kicsiknek volt arcfestés, bohóc, ugrálóvár, rajzoló sarok, valamint Csirmaz András bűvész is eljött hozzájuk, míg a felnőtteket Dombi, azaz Dombóvári István stand-upos szórakoztatta, de lehetett meccset is nézni, amíg a bográcsban főtt a marhapörkölt. Közben hot-doggal lehetett jól lakni. Este pedig jött a party, de inkább beszéljenek a képek a hangulatról.


További hírek

Fontos szabályok a túrázáshoz!

2021.11.03

Ne szemetelj! Ne gyújtsd tüzet! és további fontos szabályok ha a természetbe látogatunk.

Túrázási tanácsok egy profitól!

2021.11.03

Az előző cikkben elolvashattátok a TOP 5 hazai túraútvonal ajánlásomat, most pedig folytatnám az őszi túrázással kapcsolatos tanácsaim megosztását veletek.