leendő
partnereinknek
Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek


1. A www.mozzarella.hu oldal használata A www.mozzarella.hu címen elérhető webkatalógus tulajdonosa és üzemeltetője a Szarvasi Mozzarella Élelmiszeripari Előállító és Kereskedelmi Kft.

Cégadatok:

Cégnév: Szarvasi Mozzarella Élelmiszeripari Előállító és Kereskedelmi Kft.

Székhely: 2040 Budaörs, 10324/56.

Adószám: 11048053-2-13

Cégjegyzékszáma: 13-09-156178

Elektronikus elérhetőség: info@mozzarella.hu Telefonos elérhetőség: 00 (36) 23 887 470

A webkatalógus felhasználójának minősül minden olyan személy, aki megnyitja a www.mozzarella.hu bármely oldalát/aloldalát. A webkatalógus használatával a felhasználó egyértelműen elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben a felhasználó nincs tisztában ezen feltételekkel, az nem mentesíti az esetleges jogsértő magatartás következményei alól. A webkatalógus üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy ezen felhasználási feltételeket, valamint a webkatalógus tartalmát bármikor megváltoztassa anélkül, hogy erről a felhasználókat külön értesítené.

Kifejezetten tilos minden olyan, az üzemeltető engedélye nélküli tevékenység, mely akadályozza a webkatalógus normál működését, vagy megváltoztatja annak tartalmát.


2. A webkatalógusban található tartalmakkal, mint szellemi alkotással kapcsolatos tudnivalók. A webkatalógus tartalma az üzemeltető/tulajdonos szellemi terméke, amennyiben ezt kizáró megjelelős (pl.: forrásmegjelelős) nem található az adott tartalom esetében.

A Szarvasi Mozzarella webkatalógusában található tartalmak (szöveges tartalmak, képek, videók, stb.) felhasználása, más online, vagy offline platformon való megjelenítése csak a Szarvasi Mozzarella Élelmiszeripari Előállító és Kereskedelmi Kft. egyértelmű hozzájárulásával engedélyezett.


3. Felelősségkorlátozás Az oldal üzemeletetője minden tőle telhetőt megtesz, hogy folyamatosan biztosítsa az oldal megfelelő működését, a felhasználók számára való elérhetőségét. Az üzemeltető a rajta kívül álló okokból fakadó hibák miatt (szerver hiba miatti weboldal elállás, az adatbázis sérülés, stb.) semmilyen felelősséget nem vállal.

A webkatalógusban elhelyezett külső linkek - vagyis az olyan hivatkozások, melyek nem a www.mozzarella.hu domainre mutatnak - követésével a felhasználó saját maga vállalja a felelősséget, hogy esetleg számítógépére káros tartalmakat érhet el. Az ilyen külső hivatkozásokon található tartalmakért a www.mozzarella.hu üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.


További hírek

Ricotta – az egészséges és sokoldalú alapanyag

2020.03.23

Úgy néz ki, mint a túró, felhasználási köre a mascarponéhoz hasonló, és közben sajtnak hívjuk – mi az? A ricotta! Egy kicsi mindegyikből, de közben meg egyik sem.

Várd a húsvéti vendégeidet a Szarvasi Mozzarella finomságaival!

2020.03.23

A húsvétot talán azért várjuk a legtöbben, mert ez egy újabb alkalom arra, hogy összejöjjön ismét a család, hétfőn pedig a locsolkodás alkalmával a kedves ismerőseinket is viszontláthatjuk.