leendő
partnereinknek

Cégünkről

Több, mint 25 éve foglalkozunk szívvel-lélekkel a mozzarellával, elkötelezett hívei vagyunk az olasz gasztronómia hazai népszerűsítésének.

Fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű termékeinken keresztül minél több emberrel ismertessük meg a mozzarellában és más tradicionálisan olasz sajtokban rejlő különleges, valamint egyedi ízvilágot.
Pontosan tudjuk, hogy a legjobb minőséget csak a tradicionális értékek és a modern technológia ötvözésével érhetjük el. A szigorú minőségbiztosítási rendszer, az évek során megszerzett szakmai tudás és tapasztalat, valamint a saját, modern laboratórium a biztosíték arra, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek lehessenek termékeinkkel.
Európai színvonalú üzemünkben első osztályú, kizárólag hazai nyers tej felhasználásával készülnek termékeink. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára közel napi 100.000 liter tejet használunk termékeink előállításához. Szükség is van az óriási mennyiségre, hiszen egyetlen kilogramm mozzarella elkészítéséhez tíz liter tejre van szükség.
Az elmúlt, több mint 25 évnyi kitartó munkánknak köszönhetően büszkén jelenthetjük ki, hogy cégünk a hazai mozzarella gyártás és kereskedelem legjelentősebb szereplője.
A tej szeretetének, sajtmestereink szakértelmének, nyitottságunknak és a folyamatos innovációnak köszönhetően vásárlóink számára mindig a legjobb minőségű termékeket tudjuk kínálni, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy még több emberrel szerettessük meg ezen különleges, olasz sajtokat.

díjak, elismeréseink

logo

5X-ös

Magyar brands díjas cégünk

logo

Cégünk pénzügyi stabilitása és üzleti megbízhatósága a legmagasabb minősítést kapta.

logo

Az Év Mentes Termékcsaládja, laktózmentes sajt alkategóriában.

logo

Szeletelt Pizza Mozzarella termékcsaládunk arany minősítést kapott a Pakk Csomagolásdizájn-versenyen.

Galéria