leendő
partnereinknek
Díjazták csomagolásunkat

Díjazták csomagolásunkat

A tavalyi évben Szeletelt Pizza Mozzarelláink csomagolása egy szuper megújuláson esett át, melyet a Szeletelt Laktózmentes Mozzarella megjelenése indokolt.

Természetesen a megszokott Szarvasi Mozzarella ízvilágon nem változtattunk, de modernebb, praktikusabb és figyelemfelkeltőbb lett a 4 fajta Szeletelt Pizza Mozzarella csomagolása, pontosan olyan, amilyet ez az ínycsiklandó termék megérdemel. De nem csak mi voltunk megelégedve a változással, hanem a Pakk Csomagolásidijázn-verseny zsűrijei is. A több tucat versenyre nevező közül, a tejtermék kategórián belül, a zsűri, a mi termékünk csomagolását jutalmazta arany minősítéssel. Az arculati megújulást és a csomagolóanyag minőségének javítását fogyasztóink is nagy örömmel fogadták.

5e3ac37b0332d903430891.jpg


További hírek

Ricotta – az egészséges és sokoldalú alapanyag

2020.03.23

Úgy néz ki, mint a túró, felhasználási köre a mascarponéhoz hasonló, és közben sajtnak hívjuk – mi az? A ricotta! Egy kicsi mindegyikből, de közben meg egyik sem.

Várd a húsvéti vendégeidet a Szarvasi Mozzarella finomságaival!

2020.03.23

A húsvétot talán azért várjuk a legtöbben, mert ez egy újabb alkalom arra, hogy összejöjjön ismét a család, hétfőn pedig a locsolkodás alkalmával a kedves ismerőseinket is viszontláthatjuk.