leendő
partnereinknek
Az első, magyar laktózmentes mozzarella

Az első, magyar laktózmentes mozzarella

Mivel a laktózérzékenység szinte népbetegségnek számít manapság, fontosnak tartottuk, hogy a speciális étrendet igénylő vásárlóinkat is ki tudjuk szolgálni.

Akkoriban Magyarországon senki nem gyártott laktózmentes mozzarellát, ezért 2016-ban bevezettük a Szarvasi Mozzarella Laktózmentes 100 g-os és Szarvasi Mozzarella Laktózmentes Mini 100 g-os kiszerelésű termékeinket. Termékeink fejlesztésekor a megszokott Szarvasi Mozzarella minőséget és ízt megőrizve, pótoltuk a hiányzó laktáz enzimet, így laktózmentessé tettük a mozzarellákat. A rózsaszín csomagolású, laktózmentes termékeinknek kevesebb, mint 0,1g/100g laktóztartalma van, tehát fogyasztása nem okozhat panaszt a tejcukorérzékenyeknek sem.

5e3ac319676ff831488577-2.jpg


További hírek

Ricotta – az egészséges és sokoldalú alapanyag

2020.03.23

Úgy néz ki, mint a túró, felhasználási köre a mascarponéhoz hasonló, és közben sajtnak hívjuk – mi az? A ricotta! Egy kicsi mindegyikből, de közben meg egyik sem.

Várd a húsvéti vendégeidet a Szarvasi Mozzarella finomságaival!

2020.03.23

A húsvétot talán azért várjuk a legtöbben, mert ez egy újabb alkalom arra, hogy összejöjjön ismét a család, hétfőn pedig a locsolkodás alkalmával a kedves ismerőseinket is viszontláthatjuk.