Mennyiség oldalanként:
A marha steakeket vágjuk csíkokra és sózzuk, borsozzuk. A paprikát is csíkozzuk fel, a gombát és az újhagymát szeleteljük.
A padlizsánt vágjuk hosszában kb fél cm vastag szeletekre. Sózzuk meg, majd tegyük félre egy kicsit.
A káposzta külső leveleit szedjük le, majd vágjuk ki a torzsáját. Ezután szeleteljük vékonyra a leveleket, majd forró, sós vízben főzzük 3-4 percig. Ha kész, szűrjük le.
3-3 tojást külön verjünk fel egy kis sóval, borssal.
Hevítsünk olajat egy nagyobb lábosban, majd pároljuk meg rajta a finomra vágott hagymát és fokhagymát.
A paprikákat 220 C-os sütőben süssük meg 20-25 perc alatt, majd tegyük egy tálba és fedjük le folpackkal őket. Hagyjuk hűlni. Ezután szedjük le a héjukat, vegyük ki a csumájukat és magozzuk ki őket, majd vágjuk csíkokra.
A brokkolit szedjük rózsáira és bő, sós vízben blansírozzuk meg, majd hűtsük le hideg vízzel.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és egy kis olajon süssük készre, majd hagyjuk pihenni 3-4 percig. Ezután vágjuk kisebb kockákra.
A kekszet daráljuk le, majd 2 ek olvadt vajjal jól keverjük össze. Egy 22-24 cm-es kapcsos tortaforma alját béleljük ki sütőpapírral. Nyomkodjuk le az aljára a kekszes darát.
Szurkáljuk meg az édesburgonyát egy villával és egy tálban, lefedve süssük puhára a mikrohullámú sütőben kb. 8-10 perc alatt.
A hagymát vágjuk apróra és a vajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a curry port és kis lángon időnként megkeverve pároljuk még 3-4 percig.
Egy nagy tálra helyezzük a füstölt lazac szeleteket.
Egy nagy tányéron rozmaring ágakból formázzunk koszorúformát. A bazsalikom leveleit egyenletesen helyezzük a rozmaringra.
A halat vágjuk 4 egyforma darabra. Sózzuk meg a szeleteket és tegyük félre legalább fél órára.