Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás1.
Keverjük el a kávéban a narancslikőrt, és tegyük félre.
2.
A tojások sárgáját verjük habosra a cukorral egy elektromos habverővel. A lereszelt narancshéjat adjuk a mascarpone-hoz, majd keverjük össze óvatosan a felvert tojássárgájával.
3.
Egy másik tálban verjük föl a tojásfehérjét, és finoman keverjük hozzá a krémhez.
4.
A babapiskótákat egyenként mártsuk a likőrös kávéba egy-egy rövid másodpercre, majd rakjuk ki velük egy szögletes tál alját. Erre kenjük a krém egyharmadát, majd rakjunk egy újabb kávés piskóta réteget. Majd újra krémet, erre ismét a kávés babapiskótákat, végül az egésznek a tetejére újra krémet.
5.
Tegyük hűtőbe legalább 2-3 órára. Tálalás előtt szórjuk meg kakaóporral.
500 g Szarvasi mascarpone
40 g Cukor
400 g Babapiskóta
3 db Tojás
300 ml Feketekávé
2 db Narancs lereszelt héja
1/2 dl Narancslikőr
Kakaópor
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!