Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
A zsemléket félbevágjuk, grillen megpirítjuk a belsejüket.
2.
A zöldségeket felszeleteljük, grillserpenyőben vagy kontaktgrillen a grill mozzarellákat és a hamburger húspogácsát (utóbbinak amikor a második oldalát sütjük ráolvasztjuk a cheddar sajtszeleteket) egyszer átfordítva megsütjük.
3.
A hamburgerbucik alsó részét megkenjük a hamburgerszósszal, rátesszük a salátalevelet, erre fektetjük a grill mozzarellánkat, megszórjuk pirított hagymával, megpakoljuk a zöldségszeletekkel.
4.
Végül pedig a cheddar sajtos húspogácsát és a hamburgerszósszal vagy a ketchup, mustár, majonéz kombinációval megkent buci tetejét helyezzük rá.
5.
Tálalhatjuk sültburgonyával vagy tortillachipssel.
A receptet köszönjük Juhász Vivinek! További szuper ötletekért látogass el az Instagram oldalára!
300 g Chilis Grill Mozzarella
2 db Burger zsemle
2 db Húspogácsa
40 g Cheddar sajt
2 db Saláta levél
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!