leendő
partnereinknek

Hamburger, chilis grill mozzarellával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Szendvicsek

Címkék

Allergének

tej , glutén , tojás

Elkészítés

1.

A zsemléket félbevágjuk, grillen megpirítjuk a belsejüket.

2.

A zöldségeket felszeleteljük, grillserpenyőben vagy kontaktgrillen a grill mozzarellákat és a hamburger húspogácsát (utóbbinak amikor a második oldalát sütjük ráolvasztjuk a cheddar sajtszeleteket) egyszer átfordítva megsütjük.

3.

A hamburgerbucik alsó részét megkenjük a hamburgerszósszal, rátesszük a salátalevelet, erre fektetjük a grill mozzarellánkat, megszórjuk pirított hagymával, megpakoljuk a zöldségszeletekkel.

4.

Végül pedig a cheddar sajtos húspogácsát és a hamburgerszósszal vagy a ketchup, mustár, majonéz kombinációval megkent buci tetejét helyezzük rá.

5.

Tálalhatjuk sültburgonyával vagy tortillachipssel.

A receptet köszönjük Juhász Vivinek! További szuper ötletekért látogass el az Instagram oldalára!

Hozzávalók

300 g Chilis Grill Mozzarella

2 db Burger zsemle

2 db Húspogácsa

40 g Cheddar sajt

2 db Saláta levél