Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej
A sütialaphoz daráld finomra a karamellás kekszet egy aprítógépben. Olvaszd fel a vajat egy kisebb lábasban alacsony lángon. Add hozzá a darált kekszet a vajhoz, és keverd össze.
Nyomkodd a vajas-kekszes keveréket a formába egy kanállal vagy egy pohár aljával jó szorosan.
A sajttortához keverd össze a Szarvasi Fit High Protein banán ízű ricottát, a Spekulatius kekszkrémet és a habfixet. Halmozd a keveréket a süteményalapra, és simítsd el a tetejét. Hűtsd a tortát legalább 2 órán át.
A tetejéhez tedd a kekszkrémet vízgőz fölött melegítsd fel, pár pillanat az egész. A hűtőből vedd ki a tortát, és egyenletesen csorgasd a tetejére, majd hűtsd le a tortát alaposan, legalább 4 órán keresztül.
Óvatosan vedd ki a sajttortát a tortaformából. Akár egy forró késsel lazíthatod is kicsit a széleket. A tetejét díszítheted kekszmorzsával, egész kekszekkel, vagy akár mézeskaláccsal is.
3 db Szarvasi Fit High Protein Ricotta - banán ízű
200 g Spekulatius kekszkrém
400 g Spekulatius kekszkrém
80 g Vaj
2 csomag habfixáló
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!