Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej1.
A vajat olvasszuk fel, és dolgozzuk össze az apróra tört zabkeksszel. Nyomkodjuk egy 20-24 cm-es tortaforma aljába, és tegyük a fagyasztóba kb. 10 percre.
2.
Közben verjük föl a mascarponét a porcukorral és a narancshéjjal. Öntsük a tortaformába a darált keksz alapra, és tegyük a hűtőbe éjszakára.
3.
Díszítsük a narancsgerezdekkel és pár evőkanál gránátalma maggal.
750 g Szarvasi mascarpone
215 g Zabkeksz
50 g Vaj
80 g Porcukor
2 db Narancs lereszelt héja
Narancs gerezdek
5-6 ek Gránátalma mag
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!