Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , glutén1.
Először is készítsük el a rántást. Az olajon pirítsuk meg a lisztet, enyhén barnás színűre.
2.
Öntsük fel vízzel, adjuk hozzá a paradicsomszószt. (Készíthetjük friss paradicsommal is, ez esetben majd le kell turmixolnunk a levesünket. )
3.
Fűszerezzük, adjuk hozzá a hagymákat, egészben. Ezeket a végén elfogjuk távolítani, csak az íze miatt kell, hogy belefőjön.
4.
Forraljuk fel, majd főzzük még pár percig és kész is. A paradicsom savasságát egy kis cukorral vagy édesítővel tudjuk elvenni.
5.
Készítsünk mellé Füstölt Grill Mozzarellát! Forrósítsunk fel egy serpenyőt, majd 1-1 perc alatt pirítsuk meg a sajt mindkét oldalát. Jó étvágyat!
A receptet köszönjük Juhász Vivinek! További szuper ötletekért látogass el az Instagram oldalára!
150 g Füstölt grill mozzarella
2 ek. Olaj
15 g Liszt
500 ml Víz
1 üveg Paradicsomszósz
2 gerezd Fokhagyma
1 db Vöröshagyma
15 g Cukor
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!