Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
FittAllergének
tej , tojás1.
A zöldségeket olvasszuk ki. A lilahagymát szeleteljük fel. Olíva olaj és vaj keverékén pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a zöldségeket és pároljuk rajta 2-3 percig. Sózzuk, borsozzuk.
2.
A tojásokat verjük fel és sózzuk, borsozzuk őket. Egy hőálló tálat béleljünk ki sütőpapírral,majd helyezzük bele a lilahagymás zöldségeket. Öntsük rá a tojást, majd egy kiskanállal kanalazzuk rá, egyenlően elosztva a ricottát.
3.
Tegyük 160 C-os sütőbe kb. 25 percre, míg meg nem sül. Ha már középen is megszilárdul, akkor készen van. Tálalhatjuk forrón, langyosan, de akár hidegen is.
150 g Szarvasi ricotta
300 g Fagyasztott zöldségkeverék
6 db Tojás
1 db Lilahagyma
2 ek. Olívaolaj
15 g Vaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!