Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , glutén1.
A bulgurt főzzük meg sós vízben a csomagolásán leírtak szerint.
2.
Közben az apróra vágott zöldségekből álló mixet pároljuk meg egy kis vajon.A mozzarella sajtot vágjuk kis kockákra,a petrezselyem zöldet vágjuk finomra.
3.
A közben megfőtt bulgurral keverjük össze a zöldségeket,a sajtot és a petrezselymet.Kissé sózzuk,borsozzuk.
4.
A nagyméretű paradicsomok tetejét vágjuk le,de tegyük félre.A lét és a magokat kaparjuk ki és töltsük meg a bulgurral a paradicsomokat.Helyezzük vissza a tetejüket.
5.
200°C-ra előmelegített sütőben süssük őket készre 10-15 perc alatt.
100 g Szarvasi mozzarella light
4 db Paradicsom
150 g Bulgur
200 g Fagyasztott zöldségkeverék
1 csokor Petrezselyemzöld
15 g Vaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!