Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej , halak , glutén1.
A hagymát vágjuk apróra és a vajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a curry port és kis lángon időnként megkeverve pároljuk még 3-4 percig.
2.
Adjuk hozzá a csicseriborsót. Öntsünk hozzá egy kis vizet, sózzuk meg és kevergetve főzzük kis lángon.
3.
Közben szeleteljük fel a cukkínit, a narancsot és a kimagozott paradicsomot kockázzuk fel. Adjuk a csicseriborsóhoz és lefedve pároljuk további 10 percig. Végül adjuk hozzá a bazsalikom leveleket és a mascarponét. Ízesítsük sóval, borssal.
4.
A lazacot tegyük egy hőálló edénybe. A morzsát keverjük össze az olíva olajjal, a finomra vágott zöldfűszerekkel, a lereszelt fokhagymával, sóval és borssal. Nyomkodjuk rá a lazac tetejére. Öntsünk alá kevéske olíva olajat. 180C-ra előmelegített sütőben süssük készre kb. 10 perc alatt. Tálaljuk a lazac mellé a mascarponés, curry-s zöldségragut.
30 g Szarvasi mascarpone
2 g Füstölt lazac
1 doboz Csicseriborsó konzerv
1 db Paradicsom
1 db Narancs
1/2 db Cukkini
6-8 db Bazsalikom levél
1 ek. Curry
15 g Vaj
1 db Hagyma
2 púpos ek. Pankó morzsa
0,5 csokor Petrezselyemzöld
1 ek. Bazsalikom
1 gerezd Fokhagyma
1-2 ek. Olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!