
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej1.
Tegyünk fel bő, sós vizet a tésztának forrni. A mascarponét keverjük össze a finomra vágott zöldfűszerekkel és a lereszelt fokhagymával. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
2.
A csirkemell filékbe vágjunk zsebeket és töltsük meg őket a zöldfűszeres mascarponéval. Sózzuk, borsozzuk , majd tekerjük be őket 2-2 hajszálvékony sonkaszeletbe.
3.
Pirítsuk le minden oldalukat forró olívaolajban, majd lefedve a serpenyőt, további 4-5 perc alatt süssük készre. Majd hagyjuk pihenni a húst.
4.
Mindeközben főzzük meg a tésztát 4-6 perc alatt, majd szűrjük le. Vágjuk félbe, negyedekbe a koktélparadicsomot és a mini mozzarella sajtot. A kiolvasztott zöldborsót forrázzuk le. Majd keverjük össze mindezeket a tésztával és 2 ek. olívaolajjal. Sózzuk, borsozzuk a tésztát és megszórhatjuk egy kevés finomra vágott zöldfűszerrel is.
5.
A csirkemelleket vágjuk szeletekre és tálaljuk a tésztasalátával.
250 g Szarvasi mascarpone
2x100 g Szarvasi mozzarella mini
4 szelet Csirkemell filé
200 g Zöldborsó
2 gerezd Fokhagyma
Só
Bors
2 ek. Olívaolaj
OLÍVAOLAJ A SÜTÉSHEZ
4 EK. FRISS ZÖLDFŰSZER (BAZSALIKOM, PETREZSELYEM, OREGÁNÓ)
200 db Koktélparadicsom
300 g FAMÍLIA TELJES KIŐRLÉSŰ VITALE FODROSMETÉLT
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!