Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej1.
Főzzük meg a tésztát 10-11 perc alatt bő, lobogó, enyhén sós vízben. Majd szűrjük le és hűtsük ki.
2.
Egy másik lábasban pedig főzzük roppanósra a zöldbabot, majd szintén szűrjük le és hűtsük ki.
3.
A paradicsomot vágjuk darabokra, a rukkolát mossuk meg, majd szárítsuk le. Egy keverőtálban keverjük össze az összetevőket. Locsoljuk meg citromlével, szórjuk meg a lereszelt citromhéjjal, sóval és borssal. Tálaláskor szórjuk meg apróra vágott metélőhagymával és fenyőmaggal. Önmagában is laktató saláta, de kiváló kiegészítője nyári grillpartyknak is.
250 g Szarvasi ricotta
200 g Zöldbab
50 g Rukkola
20 ek. Fenyőmag
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!