Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , VendégváróAllergének
tej , rákfélék , tojás , mustár , zeller1.
A rákot olvasszuk ki, majd főzzük meg 3-4 perc alatt sós vízben. Szűrjük le és gyorsan hűtsük ki hideg vízben. Ezután vágjuk kisebb darabokra.
2.
Vágjuk kisebb darabokra a paprikát és az újhagymát is.
3.
Keverjük össze az összetevőket alaposan. Ízesítsük sóval, borssal, pár csepp citromlével.
4.
A zellerszárakat vágjuk kb. 10 cm-es darabokra, majd az aljukról távolítsuk el a fás részt, ez talpnak is megteszi, így nem fognak eldőlni tálaláskor.
5.
Töltsük meg a zellerszárak vájatát a salátával és tálaljuk. Előételnek is, vendégvárónak is kínálhatjuk.
30 g Szarvasi mascarpone
200 g Tisztított rákfarok
2 ek. Majonéz
1 szál Újhagyma
1 szelet piros Kaliforniai paprika
1 szelet zöld Kaliforniai paprika
Kb. 10 cm-es, 12 szál Zellerszár
Só
Bors
1 ek. Citromlé
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!