Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
A spárgák szárát karikákra vágom és az egészet enyhén sós vízben megfőzöm.
2.
A karikára vágott szárdarabokat és néhány kalász darabod félreteszek.
3.
A többit összeturmixolom. Miután kihűlt hozzáadom a friss ruccolát, bazsalikomot, zsálya leveleket, a mascarponét, a gorgonzolát, a ricottát, fokhagymát és összedolgozom végül a tojást is hozzáadom.
4.
Wonton tészta közepére halmozom őket, majd a tészta széleit egy vizes ecsettel megkenegetem és ráhelyezek egy-egy másik darab tésztát, majd alaposan rányomom úgy, hogy lehető legkevesebb levegő maradjon a tésztalapocskák között.
5.
Ezt követően egy virág alakú szaggatóval csinos alakokra vágom. Enyhén sós vízben kb 5 perc alatt kifőzöm.
6.
Megforgatom egy kevés mediterán olajban, majd kevés bazsalikom pestóra helyezem. A maradék spárga szár karikákat és kalászokat forró mediterán olajban megforgatom és a tésztára helyezem.
40 g Szarvasi mascarpone
40 g Szarvasi ricotta
1 csomag Wonton tészta
1-2 szál Zöld spárga
100 g Gorgonzola
1 db Tojás
2 gerezd Fokhagyma
OLÍVAOLAJ
EGY KEVÉS RUCCOLA, ZSÁLYA, BAZSALIKOM ÉS BAZSALIKOM PESTO
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!