leendő
partnereinknek

Wonton raviolli, illatos zöldfűszerekkel

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , glutén , tojás

Elkészítés

1.

A spárgák szárát karikákra vágom és az egészet enyhén sós vízben megfőzöm.

2.

A karikára vágott szárdarabokat és néhány kalász darabod félreteszek.

3.

A többit összeturmixolom. Miután kihűlt hozzáadom a friss ruccolát, bazsalikomot, zsálya leveleket, a mascarponét, a gorgonzolát, a ricottát, fokhagymát és összedolgozom végül a tojást is hozzáadom.

4.

Wonton tészta közepére halmozom őket, majd a tészta széleit egy vizes ecsettel megkenegetem és ráhelyezek egy-egy másik darab tésztát, majd alaposan rányomom úgy, hogy lehető legkevesebb levegő maradjon a tésztalapocskák között.

5.

Ezt követően egy virág alakú szaggatóval csinos alakokra vágom. Enyhén sós vízben kb 5 perc alatt kifőzöm.

6.

Megforgatom egy kevés mediterán olajban, majd kevés bazsalikom pestóra helyezem. A maradék spárga szár karikákat és kalászokat forró mediterán olajban megforgatom és a tésztára helyezem.

Hozzávalók

40 g Szarvasi mascarpone

40 g Szarvasi ricotta

1 csomag Wonton tészta

1-2 szál Zöld spárga

100 g Gorgonzola

1 db Tojás

2 gerezd Fokhagyma

OLÍVAOLAJ

EGY KEVÉS RUCCOLA, ZSÁLYA, BAZSALIKOM ÉS BAZSALIKOM PESTO