Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej1.
Főzzük meg a tésztát bő, sós, lobogó vízben, majd hűtsük le hideg vízzel.
2.
Közben vágjuk kisebb darabokra, vagy szeletekre az olívabogyót. Csíkozzuk fel az aszalt paradicsomot, és negyedeljük fel a friss paradicsomot.
3.
Keverjük össze az összetevőket. Tálaláskor szórjuk meg friss bazsalikom levelekkel. Tálalhatjuk bármilyen grillezett, vagy sült húsokhoz köretként.
250 g Szarvasi ricotta
160 g / kb 3-5 db Paradicsom
4 db Aszalt paradicsom
Pár db Bazsalikom levél
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!