leendő
partnereinknek

Vitale tésztasaláta ricottával, paradicsommal és bazsalikommal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Vegetáriánus

Allergének

tej

Elkészítés

1.

Főzzük meg a tésztát bő, sós, lobogó vízben, majd hűtsük le hideg vízzel.

2.

Közben vágjuk kisebb darabokra, vagy szeletekre az olívabogyót. Csíkozzuk fel az aszalt paradicsomot, és negyedeljük fel a friss paradicsomot.

3.

Keverjük össze az összetevőket. Tálaláskor szórjuk meg friss bazsalikom levelekkel. Tálalhatjuk bármilyen grillezett, vagy sült húsokhoz köretként.

Hozzávalók

250 g Szarvasi ricotta

160 g / kb 3-5 db Paradicsom

4 db Aszalt paradicsom

Pár db Bazsalikom levél

Bors