leendő
partnereinknek

Vegyes tízórai tál mozzarella rudakkal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Fitt , Gyerekeknek

Allergének

diófélék , tej

Elkészítés

1.

Az uzsonnatál összeállításánál fontos, hogy jóízű, egyben egészséges ételeket válogassunk össze a gyerekeknek. Olyanokat, amelyeket könnyen elfogyaszt, szereti, akár nassként is eheti és akár több adagban is meg tudja enni.

2.

Ebben a tálban a legfinomabb ízű dióféle, a pekándió található, rendkívül jó íze mellett, magas vitamin- és antioxidáns tartalma kiemelkedő. A vörösáfonya és ribizli szintén magas ásványi anyag tartalmú gyümölcsök, védik az immunrendszert, az őszi megfázásos, felfázásos betegségek megelőzésében is segítenek.

3.

A digestive keksz amellett, hogy jóízű snack, az emésztésben segít és vitamintartalma sem elhanyagolható.

4.

A könnyen kezelhető, rudacskákra vágott ropogós uborka és répa a gyerekek nagy kedvencei, emellett az uborka magas K-vitamin tartalma, a répa A- , B- és C-vitamintartalma miatt nagyon fontos részei a gyerekek étrendjének. A répa ráadásul erősíti a fogakat is.

5.

A sok-sok egészséges zöldség, gyümölcs mellett kedveskedhetünk a gyerekeknek egyéb kedvenceikkel is, pl. egy nagyon zamatos, magas fehérjetartalmú kabanos kolbásszal. A Szarvasi Mozzarella rudacskák kiemelkedően jó ízük és könnyű kezelhetőségük miatt is nagy kedvencei a gyerekeknek, de ne feledkezzünk meg magas Kalcium- és fehérjetartalmukról sem. Egy ilyen uzsonnás doboz tartalma garantálja a megfelelő koncentrációt, jó hangulatot, testi, lelki fittséget a tanuláshoz és mozgáshoz.

Hozzávalók

(1-2 db) 20 g Kabanos kolbász

1-2 db Kígyóuborka

1-2 szál Sárgarépa

20 g Ribizli

15 g Zabkeksz

20 g Aszalt vörösáfonya

20 g Dió

200 (2 db) g Mozzarella Snack