Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Allergének
tej , tojás1.
Verjük föl a tojást, majd keverjük hozzá a cukrot, a ricottát és a vanília aromát.
2.
Majd keverjük hozzá a sütőport és a lisztet.
3.
Egy serpenyőben, vagy lábosban forrósítsunk fel olajat. Egy nedves kanállal szedjünk ki a masszából kisebb gombócokat és süssük meg a forró olajban egyszer megfordítva őket. Ha kész, szedjük ki egy perforált kanállal a fánkocskákat konyhai papírtörlővel kibélelt tányérra. Tálaljuk porcukorral megszórva. Kínálhatunk hozzá valamilyen lekvárt is.
250 g Szarvasi ricotta
3 db Tojás
1 tk. Sütőpor
1/4 ek. Vanília aroma
PORCUKOR, LEKVÁR A TÁLALÁSHOZ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!