Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , tojás1.
A gyümölcskocsonyát készítsük el a tasakján leírtak szerint. Tegyünk hordóformájú poharakat egy muffin sütőformába úgy, hogy azok ferdén álljanak a formában.
2.
Így tegyünk mindegyik aljába összedarabolt epret, majd öntsük rá a közben elkészült zselét. Tegyük hidegre, így kb. 10 perc alatt meg is fog dermedni. Vigyázzunk, hogy a poharak ne mozduljanak el, így fog a zselé „ferdén” megdermedni.
3.
Válasszuk szét a tojások sárgáit a fehérjéktől. A sárgákat verjük fel a cukorral, majd keverjük hozzá a mascarponét. Ezután verjük föl a fehérjét is és óvatosan keverjük a krémhez. Tegyük habzsákba az egészet és egy csillagcső segítségével nyomjuk a krémet a zselére. A tetejét díszítsük eperrel.
250 g Szarvasi mascarpone
3 db Tojás
3 ek., kb. 45 g Cukor
1 csomag Piros gyümölcskocsonya
8-10 db Eper
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!