Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Vegetáriánus , GyerekeknekAllergének
tej , glutén1.
A paprikát 200 fokos sütőben süssük meg kb. 20 perc alatt. Ha kész, tegyük egy tálba és fedjük le fóliával. Kb. negyedóra múlva meg tudjuk hámozni a paprikát. A magházát és a magokat dobjuk ki, a paprikát csíkozzuk fel.
2.
A tortilla lapokat kenjük meg 1-1 csapott evőkanál mascarponéval.
3.
Az avokádót hámozzuk meg, vágjuk félbe és dobjuk ki a magját. A mozzarella sajtot vágjuk föl vékony szeletekbe.
4.
Tegyük a tortillákba a mozzarella sajtot, az avokádót és a sült paprikát egyenlően elosztva. Jó szorosan tekerjük föl. Ezután legjobb, ha becsomagoljuk folpackba és hűtőbe tesszük legalább fél órára és csak utána daraboljuk fel. Így könnyebb lesz darabolni, nem fog szétesni. Természetesen nem muszáj feldarabolni, de a gyerek könnyebben fogja kezelni kisebb darabokban és gusztusosabb is lesz így. Legkönnyebb dolgunk akkor lesz, ha már előző este elkészítjük és reggel csak feldarabolnunk kell a szendvicset. Csomagoljunk mellé egy kis almát és pattogatott kukoricát a gyerkőcöknek
100 g Szarvasi mozzarella
2 db Tortilla lap
1 db Avokádó
1 nagyobb piros Kaliforniai paprika
40 g Szarvasi mascarpone
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!