Tortilla szendvics füstölt mozzarellával, csirkével és avokádóval

TORTILLA SZENDVICS FÜSTÖLT MOZZARELLÁVAL, CSIRKÉVEL ÉS AVOKÁDÓVAL

Elkészítési idő

5-30 perc

TORTILLA SZENDVICS FÜSTÖLT MOZZARELLÁVAL, CSIRKÉVEL ÉS AVOKÁDÓVAL

Kategória

Szendvicsek

TORTILLA SZENDVICS FÜSTÖLT MOZZARELLÁVAL, CSIRKÉVEL ÉS AVOKÁDÓVAL

Cimkék

Fitt
TORTILLA SZENDVICS FÜSTÖLT MOZZARELLÁVAL, CSIRKÉVEL ÉS AVOKÁDÓVAL

Allergének

tej , glutén

Hozzávalók

(Füstölt) 100 g Szeletelt mozzarella

2 db Tortilla lap

1 szelet Csirkemell filé

2 piros Kaliforniai paprika

1 db Avokádó

1 marék, kb. 10-20 g Rukkola

1-2 ek. Olívaolaj

1 db Lime

Elkészítés

1.

A sült paprikákat hámozzuk meg, magozzuk ki és vágjuk csíkokra. Az avokádót vágjuk félbe, vegyük ki a magját és daraboljuk össze. A sült csirkemellet vágjuk csíkokra, vagy kockákra. A rukkolát mossuk meg és alaposan szárítsuk le.

2.

A tortilla lapokat melegítsük föl egy száraz serpenyőben, vagy grillen. Tegyük bele az összetevőket. Locsoljuk meg egy kis lime lével és olíva olajjal, majd szorosan tekerjük föl. Vágjuk ketté a tekercseket, hogy könnyebben fogyaszthatók legyenek.