Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
Pirítsuk meg a bacon szeleteket, majd tegyük őket félre hűlni, hogy még ropogósabbak legyenek.
2.
A maradék zsiradékon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá jól kicsavart, majd felaprított spenótot. 1-2 percig pirítsuk, időnként megkeverve.
3
Keverjük hozzá a leszűrt és lecsöpögtetett babot. Szórjuk meg sóval, borssal és egy kis chili pehellyel.
4.
Vágjuk cikkekre a paradicsomot, majd keverjük a spenóthoz.
5.
A tortilla lapokat melegítsük fel, majd osszuk el a spenótos tölteléket a két lap között. Kanalazzunk rájuk ricottát, végül tegyük bele a ropogós bacon szeleteket is. Hajtsuk össze a lapokat és tálaljuk egy kis salátával.
125 g Szarvasi ricotta
2 db Tortilla lap
450 g Spenótlevél
1 fej Hagyma
1 db Paradicsom
400 g Vörösbab
1 db Chili
100 g Bacon
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!