Tortilla melegszendvics mozzarella sajttal, kolbásszal és olívabogyóval

TORTILLA MELEGSZENDVICS MOZZARELLA SAJTTAL, KOLBÁSSZAL ÉS OLÍVABOGYÓVAL

Elkészítési idő

5-30 perc

TORTILLA MELEGSZENDVICS MOZZARELLA SAJTTAL, KOLBÁSSZAL ÉS OLÍVABOGYÓVAL

Kategória

Szendvicsek

TORTILLA MELEGSZENDVICS MOZZARELLA SAJTTAL, KOLBÁSSZAL ÉS OLÍVABOGYÓVAL

Cimkék

TORTILLA MELEGSZENDVICS MOZZARELLA SAJTTAL, KOLBÁSSZAL ÉS OLÍVABOGYÓVAL

Allergének

tej , glutén

Hozzávalók

200 g Szarvasi pizza mozzarella

4 db Tortilla lap

6 db Aszalt paradicsom

100 g Füstölt kolbász

10-15 db Bazsalikom levél

10 szem Fekete olíva bogyó

1 ek. Olívaolaj

Elkészítés

1.

Reszeljük le a sajtot. Vágjuk vékony csíkokra az aszalt paradicsomot és az olívabogyót. A kolbászt karikázzuk fel vékonyan. A bazsalikom leveleket mossuk meg.

2.

Keverjük össze az összetevőket egy tálban.

3.

Tegyük a töltelék negyedét egy tortilla lap felére, majd hajtsuk rá a másik felét. Forrósítsunk föl egy serpenyőt, majd öntsünk rá egy kevés olívaolajat. Süssük meg rajta a tortilla szendvicsek mindkét oldalát, hogy a sajt szépen megolvadjon. Csináljuk ezt meg minden lappal. Ha készen vannak, vágjuk őket háromfelé.