Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
Reszeljük le a sajtot. Vágjuk vékony csíkokra az aszalt paradicsomot és az olívabogyót. A kolbászt karikázzuk fel vékonyan. A bazsalikom leveleket mossuk meg.
2.
Keverjük össze az összetevőket egy tálban.
3.
Tegyük a töltelék negyedét egy tortilla lap felére, majd hajtsuk rá a másik felét. Forrósítsunk föl egy serpenyőt, majd öntsünk rá egy kevés olívaolajat. Süssük meg rajta a tortilla szendvicsek mindkét oldalát, hogy a sajt szépen megolvadjon. Csináljuk ezt meg minden lappal. Ha készen vannak, vágjuk őket háromfelé.
200 g Szarvasi pizza mozzarella
4 db Tortilla lap
6 db Aszalt paradicsom
100 g Füstölt kolbász
10-15 db Bazsalikom levél
10 szem Fekete olíva bogyó
1 ek. Olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!