Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
Vágjuk hosszában félbe a kenyeret úgy, hogy az alja vastagabb legyen valamivel. Vájjuk ki a belsejének a nagy részét, ezt tegyük el más felhasználásra.
2.
Kenjük meg vajjal az alját is és a tetejét is.
3.
Kezdjük el rétegezni a kenyér belsejébe a szalámit, a vékonyra szelt uborkával, a szeletelt mozzarellával és a sonkával tetszés szerint.
4.
Helyezzük rá a tetejét, majd tegyünk rá valamilyen nehezéket, hogy jól nyomja össze. Tartsuk így legalább egy órát, majd szeleteljük fel a szendvicset.
100 g Szeletelt mozzarella
1 szelet Kenyér
150g Szalámi vagy 150 g Sonka
150 db Kígyóuborka
Néhány g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!