Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
Olvasszuk fel a cukrot a vízben. Majd tegyük hűtőbe, hogy lehűljön.
2.
A mascarponét verjük föl a tejföllel és a vanília aromával. Majd keverjük bele a lehűlt cukorszirupot.
3.
Tegyük a fagylaltgépbe a masszát és kb. 20 percig készítsük. A jégrémnek nem kell teljesen kész lennie, hogy bele tudjuk önteni az őzgerinc (vagy egyéb) formába.
4.
Tegyünk folpackot a formába, majd öntsük bele a jégkrém egy részét. A kisebb darabokra tört babapiskótát mártogassuk a kávéba és nyomkodjuk a jégkrémbe, majd öntsük rá a maradék jégkrémet.
5.
Tegyük fagyasztóba és pár óra múlva tálalhatjuk is. Tálaláskor szórjuk meg kakaóporral.
250 g Szarvasi mascarpone
250 g Tejföl
120 g Cukor
150 ml Kávé
80-100 ek. Vanília aroma
1 db Babapiskóta
6-8 Kakaópor
ml Víz
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!