Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Saláták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , rákfélék1.
A tésztát főzzük ki bő, sós, lobogó vízben. Majd szűrjük le és hűtsük ki. (Ha tésztasalátát készítünk, nyugodtan öblítsük le a tésztát hideg vízzel, mert túlfőne a hűlés alatt.)
2.
Közben a brokkolit vágjuk rózsáira, és azt is főzzük meg bő, sós, lobogó vízben 2-3 perc alatt. Hideg vízben (akár jeges vízben) hűtsük le, hogy szép zöld maradjon. Majd szűrjük le.
3.
A rákfarkakról húzzuk le az esetlegesen rajtahagyott páncélvéget.
4.
A tésztát keverjük ki a mascarponéval, tejszínnel és citromlével. A chilit vágjuk szeletekre és adjuk hozzá a rákfarkakkal, brokkolival és bébi spenóttal együtt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd óvatosan keverjük össze. Tálalhatjuk azonnal, vagy rövid időre betehetjük a hűtőbe tálalás előtt.
125 g Szarvasi mascarpone
200 g FUSILLI vagy 200 g Penne
200 g Brokkoli
200 g Tisztított rákfarok
100 ml Tejszín
1 db Chili
40 g Bébi spenót
1 ek. Citromlé
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!