
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , glutén , tojás1.
A tésztát főzzük meg a tasakon található leírás szerint. Hűtsük le, majd egy kevés olívaolajjal keverjük össze, és tegyük egy keverő tálba.
2.
Közben a zöldborsót is főzzük meg sós vízben, és hűtsük le. A paradicsomot felezzük, vagy negyedeljük, a mozzarella golyókat vágjuk félbe. Az olívabogyókat is megfelezhetjük, a sonkát tépkedjük darabokra.
3.
Majd az összes hozzávalót a bazsalikomlevelekkel együtt keverjük el a tésztában. Ízesítsük sóval és frissen őrölt fekete borssal.
200 g Szarvasi mozzarella mini
400 g Fussili tészta
15-20 szem Fekete olíva bogyó
15-20 db Bazsalikom levél
150 g Zöldborsó
4 szelet Sonka
10-12 db Koktélparadicsom
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!