Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
A tésztát főzzük meg lobogó, sós vízben, majd öblítsük le hideg vízzel és jól csepegtessük le.
2.
Közben a spárga fás végét vágjuk le. Helyezzük sütőtálba, vagy tepsibe. Tegyük mellé a megpucolt és negyedekbe vágott lilahagymát és a koktél paradicsomokat is. Süssük meg 200 C-os sütőben kb. 15 perc alatt.
3.
Ha kész, hagyjuk hűlni, majd vágjuk fel a spárgát 2-3 cm-es darabokra.
4.
Keverjük össze a tésztát a sült zöldségekkel, az articsóka szívvel, olíva bogyóval és a durvára vágott bazsalikom levelekkel. Kissé sózzuk, borsozzuk.
5.
A sajtot süssük meg forró grillserpenyőben. Kezdjük nagyon forró serpenyőben, hogy ne folyjon szét a sajt sütés közben. De egy rövid idő után vegyük lejjebb a hőt, hogy meg se égessük. Kb egy perc múlva fordítsuk meg és a másik oldalát is süssük még fél percig. Tálaljuk a tésztasalátát a grillezett sajttal.
300 g Grill mozzarella
300 g Farfalle tészta
25 szál Zöld spárga
2 db Lilahagyma
6-8 db Koktélparadicsom
1/2 üveg Articsóka szív
6-8 szem Fekete olíva bogyó
15 db Bazsalikom levél
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!