Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
1.
Tegyük fel a krumplit sós vízben főni. Főzzük meg félig. A csirkemellet vágjuk csíkokra, és dörzsöljük be a fűszerkeverékkel és egy kis olívaolajjal. A sütőt melegítsük elő 200 fokra.
2.
A gombát kockázzuk fel, a hagymát vágjuk finomra, 2 gerezd fokhagymát szeljünk vékonyra.
3.
Kevés olívaolajon pirítsuk meg a hagymát, majd az utolsó egy percre adjuk hozzá a fokhagymát.
4.
Adjuk hozzá a gombát és pirítsuk meg nagy lángon, míg el nem fövi a levét. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
5.
Vegyük ki a serpenyőből és tegyük félre. Egy kis olívaolaj hozzáadásával pirítsuk meg a csirkemell csíkokat is ugyanebben a serpenyőben.
6.
A félig főtt krumplit szeleteljük fel. Egy serpenyőbe öntsünk egy kis olívaolajat, forrósítsuk fel, dobjuk rá a rozmaring ágakat és a maradék szétlapított fokhagyma gerezdeket. Pirítsuk meg rajta a krumplit. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
7.
A megpirult krumplit öntsük át egy tűzálló tálba. Rakjuk rá a gombát és a csirkét. Végül szeljük rá a laktózmentes mozzarella sajtot. Tegyük be a sütőbe 10-15 percre, míg a sajt szépen ráolvad.
1 csomag, kb. 6-7 szelet Szarvasi laktózmentes pizza mozzarella
500 g Csirkemell filé
300 g Gomba
750 g Burgonya
2 kisebb Rozmaring ág
1 db Hagyma
Só
Bors
OLÍVAOLAJ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!