Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , tojás , diófélék1.
A paprikákat 220 C-os sütőben süssük meg 20-25 perc alatt, majd tegyük egy tálba és fedjük le folpackkal őket. Hagyjuk hűlni. Ezután szedjük le a héjukat, vegyük ki a csumájukat és magozzuk ki őket, majd vágjuk csíkokra.
2.
Közben a padlizsánt és a cukkínit vágjuk szeletekre, majd sózzuk be őket és hagyjuk állni 10 percig. Ezután jól itassuk le róluk a vizet és kevés olajon, forró grillserpenyőben, vagy serpenyőben grillezzük meg őket.
3.
A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, sózzuk, borsozzuk és forró serpenyőben, kevés olíva olajon pirítsuk meg.
4.
Ezalatt a tésztát főzzük meg bő, sós, lobogó vízben a csomagoláson leírtak szerint. Ha kész, szűrjük le, majd keverjük hozzá a pestot. Végül keverjük hozzá a zöldségeket, a csirkemellet és a kis kockákra vágott mozzarella sajtot is. Tálaláskor szórjuk meg egy kis petrezselyem zölddel.
200 g Szarvasi mozzarella light
1-2 (200g) szelet Csirkemell filé
1 csomag Teljes kiőrlésű tészta
1 db Padlizsán
1 db Cukkini
1 kisebb piros Kaliforniai paprika
1 kisebb sárga Kaliforniai paprika
2 ek. Pesto
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!