leendő
partnereinknek

Teljes kiőrlésű spagetti mozzarellával, csirkemellel és grillezett zöldségekkel

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Fitt

Allergének

tej , glutén , tojás , diófélék

Elkészítés

1.

A paprikákat 220 C-os sütőben süssük meg 20-25 perc alatt, majd tegyük egy tálba és fedjük le folpackkal őket. Hagyjuk hűlni. Ezután szedjük le a héjukat, vegyük ki a csumájukat és magozzuk ki őket, majd vágjuk csíkokra.

2.

Közben a padlizsánt és a cukkínit vágjuk szeletekre, majd sózzuk be őket és hagyjuk állni 10 percig. Ezután jól itassuk le róluk a vizet és kevés olajon, forró grillserpenyőben, vagy serpenyőben grillezzük meg őket.

3.

A csirkemellet vágjuk vékony csíkokra, sózzuk, borsozzuk és forró serpenyőben, kevés olíva olajon pirítsuk meg.

4.

Ezalatt a tésztát főzzük meg bő, sós, lobogó vízben a csomagoláson leírtak szerint. Ha kész, szűrjük le, majd keverjük hozzá a pestot. Végül keverjük hozzá a zöldségeket, a csirkemellet és a kis kockákra vágott mozzarella sajtot is. Tálaláskor szórjuk meg egy kis petrezselyem zölddel.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella light

1-2 (200g) szelet Csirkemell filé

1 csomag Teljes kiőrlésű tészta

1 db Padlizsán

1 db Cukkini

1 kisebb piros Kaliforniai paprika

1 kisebb sárga Kaliforniai paprika

2 ek. Pesto

1-2 ek. Olívaolaj

Bors