
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
Vágjuk cikkekre a megtisztított gombát. Kockázzuk fel a cukkinit. Vágjuk félbe a mozzarella golyókat. A csirkemellet vágjuk csíkokra, majd szórjuk meg grill fűszerkeverékkel, vagy egyszerűen sózzuk, borsozzuk.
2.
Közben a tésztát főzzük meg bő, sós, lobogó vízben a csomagolásán leírtak szerint, majd szűrjük le.
3.
Forró serpenyőben, egy kis olívaolajon pirítsuk meg nagy lángon a gombát és a cukkínit a vékony szeletekre vágott fokhagymával. Közben sózzuk, borsozzuk. Ha kész, keverjük a közben kifőtt tésztához.
4.
A maradék olajon pirítsuk meg 3-4 perc alatt a csirkemell csíkokat is. Ezt is keverjük a zöldséges tésztához.
5.
Tálaláskor keverjük hozzá a félbe vágott mozzarella golyókat, olívaolajat és díszítsük friss bazsalikom levelekkel.
200 g Szarvasi mozzarella light
320 g Spagetti
kb, 300g, 2 szelet Csirkemell filé
300 db Csiperke gomba
300 db Cukkini
2 gerezd Fokhagyma
15-20 db Bazsalikom levél
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!