
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
FittAllergének
tej , halak , glutén1.
A lazacból szedjük ki az esetlegesen benne maradt szálkákat. Sózzuk, borsozzuk és kenjük be olívaolajjal. Locsoljuk meg egy kis citromlével is. 180 C-os sütőben süssük meg kb. 10 perc alatt.
2.
Forró, sós vízben főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le.
3.
A borsót főzzük lobogó sós vízben 2-3 percig.
4.
A kaprot mossuk meg, majd szedjük le a leveleit. A mozzarella golyókat vágjuk félbe.
5.
A jól lecsöpögtetett tésztát keverjük össze a borsóval, egy kis olívaolajjal, sóval, borssal.
6.
A lacacot törjük kisebb darabokra, majd tegyük a tésztára a mozzarellával együtt. Tálaláskor szórjuk meg a kapor levelekkel. Kínáljunk még a tésztához egy-egy cikk citromot.
100 g Szarvasi mozzarella mini
300 g Füstölt lazac
400 g Tagliatelle tészta
200 g Zöldborsó
1 kis csokor Kapor
1 db Citrom
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!