Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vendégváró , FittAllergének
diófélék , tej1.
A szőlőt és a mozzarellát vágjuk félbe. A diót törjük negyedekbe.
2.
A lilahagymát és a chilit vágjuk finomra. Keverjük össze az összetevőket 2-3 ek olíva olajjal, a citromlével, sóval és borssal.
3.
Kínáljuk grillezett, vagy sült húsok mellé, vagy akár önállóan is egy könnyű ebédként, vagy vacsoraként.
40 g Dió
150 g Szőlő
kb 0,5 csokor Petrezselyemzöld
1/2 db Chili
1 db Lilahagyma
1/2 db Citrom leve
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
100 g Szarvasi mozzarella mini
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!