leendő
partnereinknek

Szőlő és mozzarella saláta grillekhez

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Ünnepi , Vendégváró

Allergének

diófélék , tej

Elkészítés

1.

A szőlőt és a mozzarellát vágjuk félbe. A diót törjük negyedekbe.

2.

A lilahagymát és a chilit vágjuk finomra. Keverjük össze az összetevőket 2-3 ek olíva olajjal, a citromlével, sóval és borssal.

3.

Kínáljuk grillezett, vagy sült húsok mellé, vagy akár önállóan is egy könnyű ebédként, vagy vacsoraként.

Hozzávalók

40 g Dió

150 g Szőlő

kb 0,5 csokor Petrezselyemzöld

1/2 db Chili

1 db Lilahagyma

1/2 db Citrom leve

1-2 ek. Olívaolaj

Bors

100 g Szarvasi mozzarella mini