
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Cimkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej200 g Szarvasi mozzarella
50 g Rukkola
1 csokor Petrezselyemzöld
PÁR DB BAZSALIKOM LEVÉL
2 db Paradicsom
1 ek. Fenyőmag
1 ek. nagy szemű mazsola
1 ek. Kapribogyó
2 ek. Olívaolaj
Balzsamecet
Só
Bors
1.
A megmosott és megszárított rukkolát helyezzük a tányérokra.
2.
Erre tegyük a felszeletelt paradicsomot és a mozzarella sajtot szépen elrendezve.
3.
Szórjuk meg a fenyőmaggal, mazsolával és kapribogyóval.
4.
Öntsük le egy kevés balzsamecet krémmel, vagy sima balzsamecettel és csöpögtessünk rá olíva olajat.
5.
Díszítsük még friss bazsalikom levéllel és petrezselyem levéllel. Szórjuk meg pár csipet frissen őrölt borssal és nagy szemű tengeri sóval.
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!