leendő
partnereinknek

Szendvics lazacos omlettel

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Szendvicsek

Címkék

Allergének

tej , glutén , diófélék , szezámmag , halak , tojás

Elkészítés

1.

A mascarponét keverjük ki a zöldfűszerekkel, sóval és borssal.

2.

Az összevágott spenótot futtassuk meg egy kis vajon, picit sózzuk, borsozzuk.

3.

Két tojást verjünk fel villával, majd egy kis vajon süssünk belőle omlettet. Közben szórjuk meg a spenóttal. Ne fordítsuk meg, a belseje maradhat kissé krémes.

4.

Ha kész, tegyük át egy tányérra és helyezzük rá a füstölt lazac szeleteket. Tekerjük föl szorosan. A legvégét vágjuk le, majd vágjuk ketté.

5.

A zsömléket a képnek megfelelően vágjuk ketté, kenjük meg a fűszeres mascarponéval, majd helyezzük beléjük az omlett tekercseket.

Hozzávalók

15 g Szarvasi mascarpone

1/2 ek. Snidling

1/2 ek. Bazsalikom

2 db Magos zsemle

50 g Füstölt lazac

50 g Bébi spenót

2 db Tojás

Kb. 15 g Vaj

Bors