Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , glutén , diófélék , szezámmag , halak , tojás1.
A mascarponét keverjük ki a zöldfűszerekkel, sóval és borssal.
2.
Az összevágott spenótot futtassuk meg egy kis vajon, picit sózzuk, borsozzuk.
3.
Két tojást verjünk fel villával, majd egy kis vajon süssünk belőle omlettet. Közben szórjuk meg a spenóttal. Ne fordítsuk meg, a belseje maradhat kissé krémes.
4.
Ha kész, tegyük át egy tányérra és helyezzük rá a füstölt lazac szeleteket. Tekerjük föl szorosan. A legvégét vágjuk le, majd vágjuk ketté.
5.
A zsömléket a képnek megfelelően vágjuk ketté, kenjük meg a fűszeres mascarponéval, majd helyezzük beléjük az omlett tekercseket.
15 g Szarvasi mascarpone
1/2 ek. Snidling
1/2 ek. Bazsalikom
2 db Magos zsemle
50 g Füstölt lazac
50 g Bébi spenót
2 db Tojás
Kb. 15 g Vaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!