Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej1.
A megmosott padlizsánokat hosszában vágjuk ketté.
2.
Szórjuk meg a vágott felületüket sóval és frissen őrölt borssal. Locsoljuk meg jó minőségű, extra szűz olíva olajjal őket.
3.
Tegyünk egy tepsire sütőpapírt és 190-200 fokon süssük őket készre a sütőben kb. 25 perc alatt.
4.
Majd vegyük ki őket a sütőből és tegyük rájuk a finom, érett paradicsom szeleteket és a felszeletelt mozzarella sajtot. Tegyük vissza a sütőbe és 5-8 perc alatt olvasszuk rá a sajtot.
5.
Vegyük ki a sütőből és díszítsük friss bazsalikom levelekkel. Tálalhatjuk önmagában, vagy salátával előételként, rizzsel akár főételként is.
200 g Szarvasi mozzarella
2 db Padlizsán
Néhány db Bazsalikom levél
Só
Bors
OLÍVAOLAJ
2 db Paradicsom
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!