Elkészítési idő
120 percnél több
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
A libacombokat alaposan dörzsöljük be sóval és borssal, majd tegyük őket egy mélyebb hőálló edénybe. Forrósítsunk fel fél liter kacsa-, vagy libazsírt és öntsük le vele a libacombokat. Lehetőleg fedje el teljesen őket a zsír. Adjuk hozzá a szétlapított fokhagymát és a rozmaring ágakat. Fedjük le.
2.
Tegyük 160 fokra előmelegített sütőbe és süssük 2 órán keresztül, míg vajpuhák nem lesznek a combok.
3.
Ezután vegyük ki a őket a sütőből és a zsírból. Hagyjuk kicsit hűlni, majd egy villával fejtsük le róluk a húst.
4.
Tegyük a lapos lepénykenyereket sütőpapírral kibélelt tepsire. Osszuk el rajtuk a lefejtett libahúst. Szórjuk meg kockára vágott kaliforniai paprikával és a lereszelt füstölt scamorza sajttal. Tegyük 200 fokos sütőbe és 10 perc alatt olvasszuk rá a sajtot.
5.
Miután kivettük őket, tegyünk még rájuk 2-2 kiskanál fügelekvárt és vékonyra szelt lilahagymát. Szórjuk meg egy kis petrezselyem zölddel is őket. Tálaljuk a szendvicseket friss zöldsalátával.
Tipp: A libacombokat napokkal korábban is megsüthetjük.
120 g Szarvasi füstölt scamorza
2 db Libacomb
4 db Lepénykenyér
8 tk. Fügelekvár
1 db Lilahagyma
1 db Körte
1 Kaliforniai paprika
500 ml Kacsazsír
3 gerezd Fokhagyma
Néhány levél Rozmaring
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!