Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej1.
A krumplit hámozzuk meg, majd vágjuk nagyon vékony szeletekre. Egy tálban sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg a finomra vágott rozmaringgal.
2.
Egy kör alakú sütőformát béleljünk ki sütőpapírral. Erre rakjunk le egy réteg krumpli szeletet. szórjuk meg egy kis összedarabolt sült hússal és reszelt füstölt sajttal.
3.
Rakjunk le még egy réteget, erre tegyük a maradék sült húst és reszelt füstölt scamorzát. Végül tegyük le a maradék krumplit is. Locsoljuk meg egy kis olívaolajjal.
4
Tegyük 180 fokos sütőbe kb. 40 percre.
5.
Az utolsó 10 perc előtt vegyük ki a sütőből és szórjuk meg a maradék sajttal. Tegyük vissza és olvasszuk rá a sajtot. Miután kivettük, várjunk kb. 5 percet, majd ekkor szeleteljük.
Tipp: Melegen is, szobahőmérsékleten is finom. Kínálhatjuk egy egyszerű vacsoraként önmagában, de akár köretként is hús nélküli verzióját.
250 g Szarvasi füstölt scamorza
150 g Libahús
800 g Burgonya
2 tk. Rozmaring
1-2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!