Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej1.
A kucsmagombát mossuk meg, majd a nagyobbakat vágjuk félbe. A kacsamelleket vagdossuk be a bőrös felén, majd sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.
3.
Mindeközben forraljunk vizet a tésztának és főzzük meg a csomagolásán leírtak szerint. Ha kész, szűrjük le és keverjük össze a szósszal.
4.
Míg forr a víz és főzzük a tésztát, süssük meg a kacsamelleket is. Nagyon kevés olaj hozzáadásával pirítsuk meg a melleket a bőrös felükön, míg a bőr szép piros lett, és a zsír nagy része kisült. Majd fordítsuk meg, és pirítsuk meg egy kicsit a húsos felét is. Majd tegyük egy sütőtálba, és tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe 7-8 percre, vagy a kívánt készültségi foknak megfelelő ideig a kacsamelleket. Miután kivettük őket a sütőből, tegyük át őket egy tányérra és hagyjuk pihenni 4-5 percig. Csak ezután szeleteljük fel.
5.
Tálaljuk a kacsamellet a kucsmagombás tésztával.
250 g Szarvasi mascarpone
4 db Kacsamell
400 g Gomba
1 db Hagyma
1 csokor Petrezselyemzöld
1 db Citrom
Bors
OLÍVAOLAJ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!