Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
Allergének
tej , glutén , diófélék , szezámmag , mustár1.
A steaket szobahőmérsékleten sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt forrósítsunk föl, majd süssük meg rajta a steaket oldalanként kb. 2-3 perc alatt, vagy pedig ízlésünkhöz, illetve a steak vastagságához igazodva, rövidebb, vagy hosszabb idő alatt.
2.
Ha kész, hagyjuk pihenni 5-6 percig, majd vágjuk vékony szeletekre az izomrostokra merőlegesen.
3.
A császárzsemléket vágjuk félbe, majd pirítsuk meg őket. Az alsó felüket kenjük meg dijoni mustárral. Erre helyezzük a steak csíkokat, ennek a tetejére pedig tegyük a sajtszeletet.
4.
Forró sütőben, lehetőleg grill fokozaton olvasszuk rá a sajtot. Ha kész, hagyjuk 1-2 percet hűlni, majd tálaljuk csemege uborkával.
2 vastag szelet, kb 80 g Szarvasi pizza mozzarella
200 g Hátszín steak
2 db Magos zsemle
2-3 ek. Dijoni mustár
2-3 Csemege uborka
Só
Bors
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!