Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, tegyük bele a kápia paprikákat, majd süssük meg 200 °C-on őket. Ha készen vannak, akkor tegyük egy tálba, takarjuk le őket folpackkal, majd pár perc múlva már meg is tudjuk hámozni őket. Vágjuk vékony csíkokra a paprika húsát. A mozzarella golyókat vágjuk félbe.
2.
Közben a brokkoli rózsákat főzzük meg bő, lobogó, sós vízben, majd hűtsük ki őket.
3.
A tésztát is főzzük meg 13-14 perc alatt bő, lobogó, enyhén sós vízben.
4.
Két evőkanál olíva olajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, majd pirítsuk meg rajta a vékony szeletekre vágott fokhagymát. Adjuk hozzá a brokkolit és pirítsuk át rajta azt is. Majd adjuk hozzá a többi összetevőt és forgassuk össze őket jól. Tálaljuk önmagában, vagy bármilyen sült és grillezett hús mellé köretnek.
200 g Szarvasi mozzarella mini
200 g Orsó sporttészta
300 g Brokkoli
2 db Kápia paprika
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!