Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
tej , rákfélék , glutén , tojás1.
A tésztát főzzük meg bő, enyhén sós, lobogó vízben 6-7 perc alatt, majd szűrjük le jól.
2.
Míg forraljuk a vizet, egy kisebb lábosban főzzük meg roppanósra a brokkolit 2-3 perc alatt.
3.
Közben egy serpenyőben, forró olívaolajon pirítsuk meg a felaprított fokhagymát. Majd dobjuk rá a kiolvadt rákokat, enyhén sózzuk, borsozzuk és pirítsuk meg őket is pár perc alatt szép rózsaszínre. Adjuk hozzá a megfőtt brokkolit is és forgassuk át a rákkal. Szórjuk rá a közben finomra vágott zöldfűszereket.
4.
Majd kanalazzuk rá a mascarponét és hirtelen forraljuk össze nagy lángon.
5.
A közben megfőtt tésztát keverjük hozzá, majd tálaljuk.
250 g Szarvasi mascarpone
500 g Garnéla rák
3 gerezd Fokhagyma
1 db Bazsalikom levél
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
1 EK. FINOMRA VÁGOTT PETREZSELYEMZÖLD
300 g Brokkoli
250 g Orsó sporttészta
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!